l wandelvakanties & trektochten   l contact   l over ons

Meer over Voettochten CONTACT wandelvakanties-2022 sto-garant corona-info wandeleiland Voettochten wandelvakanties & trektochten. Voettochten wandelvakanties & trektochten.Garantie geregeld:

STO-Garant:


Om te voldoen aan de wettelijk verplichte garantiestelling maakt Voettochten  gebruik van STO Garant, een door de Autoriteit Consument en Markt (ACM) erkende garantieregeling. U kunt dit controleren via de STO Garant deelnemerspagina (www.sto-garant.nl/deelnemers). Alle informatie over STO Garant vindt u op www.sto-garant.nl.
Bij elk (reis)aanbod van Voettochten op deze website leest u of de garantie van STO Garant van toepassing is. In de garantieregeling leest u wat de garantie inhoudt en welke voorwaarden van toepassing zijn. U vindt deze garantieregeling op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).

De werking.


Indien de garantie van STO Garant van toepassing is op uw boeking, dan betaalt u de reissom niet aan Voettochten ,maar aan de derdengeldenrekening van Stichting Derdengelden Certo Escrow, een bij De Nederlandsche Bank (DNB) en de Autoriteit Financiële Markten (AFM) geregistreerde betaaldienstverlener.  Deze stichting derdengelden waarborgt uw reissom tot na afloop van uw boeking. De dag na afloop wordt de reissom vrijgegeven aan Voettochten  Mocht [naam onderneming] voor het einde van uw boeking in financieel onvermogen geraken, dan voert STO Garant de garantie uit. In de garantieregeling leest u hoe u daar in dat geval aanspraak op maakt.Bij een positief reisadvies gaat je reis dus door.


Eerder annuleren?

Mocht je om wat voor reden ook, eerder willen annuleren dan gelden onze reisvoorwaarden.Actueel reisadviesWat valt er niet en wat valt er wel onder de zekerheid van STO-Garant?


Alle groepsreizen (wandelvakanties &  trektochten) en ook individuele wandelreizen van Voettochten vallen onder de zekerheid van STO-Garant, apart geboekte vliegtickets en vakantiehuisjes niet.

garantie regeling