l wandelvakanties & trektochten   l contact   l over ons

Meer over Voettochten CONTACT wandelvakanties-2022 sto-garant corona-info wandeleiland Voettochten wandelvakanties & trektochten. Voettochten wandelvakanties & trektochten.

21 t/m 28 juli 2023

Reisdata

Maximaal 25 personen

Deelnemers

trein

Vervoer

Maastricht

Opstapplaats

€ 595,- p.p. (3-p. kamer

€ 695,- p.p. (2-p. kamer)

€ 795,- p.p. (1-p. kamer)

Euro

Vraag een uitgebreide reisbeschrijving aan

Folder

Boek deze reis

Op reis


Commanster.

Een klein dorp in de Ardennen met één hoofdstraat en 3 zijstraten, een veertigtal huizen en 89 inwoners. De meeste mensen spreken er Frans én Duits vandaar ook wel de Duitse naam van het dorp: Gommelshausen.

In de buurt van het dorp stroomt het riviertje de Braunlauf, verder veel open veld afgewisseld door bos. Het dorp is in het bezit van een kasteelboerderij, een imposant gebouw van twee eeuwen oud. Verder veel boerderijen in een niet toeristisch gebied. Behalve mooie wandelingen maken is hier niet veel te doen, vandaar de rust die het gebied uitstraalt. Goed voor een ontspannen en mooie wandelvakantie!

Vanuit een prachtig voormalige Ardense hoeve verkennen we in deze 8 dagen de prachtige en afwisselende omgeving te voet..De wandelingen.

Mooie, gedeeltelijk door onszelf uitgezette wandelingen in de omgeving van Commanster en door het stroomdal van het riviertje de Braunlauf en de aangrenzende beekdalen. Weinig toeristen, prachtige wandelpaden door een open landschap met veel vergezichten. Er wordt per dag zo’n 3 tot 5 uur gelopen.

Op 2 dagen is er keuzemogelijkheid uit een lange of kortere route. Iedereen die graag wandelt kan aan deze wandelvakantie deelnemen.

Er wordt gelopen aan de hand van simpele routebeschrijvingen en ingekleurde stafkaartjes. Zo wordt het lopen in grote groep vermeden en kan iedereen zijn eigen tempo en rustpauzes bepalen. Onze Dafbus is altijd bij de groep en zorgt voor bagage- en aanvullend personenvervoer.

8-daagse wandelvakanties vanuit een prachtig gelegen Ardense hoeve..

Commanster

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. Je kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).

ardennen ZOMER

Accommodatie.

Een prachtig huis in een klein afgelegen dorp in het oostelijke deel van de Ardennen, niet ver van de grens met de Oostkantons, het Duitstalige gedeelte van Belgiè is onze uitvalsbasis tijdens deze week.  Met tuin met terras. Binnen alle comfort en veel sfeer. Op de begane grond een grote en gezellige en sfeervolle zitruimte. Aangrenzend een even mooie eetzaal.


In het hoofd- en bijgebouw op de begane grond en de eerste verdieping een aantal een- twee en driepersoons slaapkamers met goede bedden. Douche, bad en meestal toilet bij de kamer.