l wandelvakanties & trektochten   l contact   l over ons

Meer over Voettochten CONTACT wandelvakanties-2022 sto-garant corona-info wandeleiland Voettochten wandelvakanties & trektochten. Voettochten wandelvakanties & trektochten.

Kleinschalig

wij zijn een kleinschalige wandelreisorganisatie. Pionieren op zijn eigen manier door mooie gebieden in Frankrijk, Spanje, Engeland, Schotland, Griekenland, de Belgische Ardennen en Kaapverdië en niet te vergeten Turks Cyprus!

Wij zijn gek op eilanden, kusten en oceanen. Daarom vind je die regelmatig opduiken in ons programma. Maar ook het binnenland (moet dan wel mooi zijn) mijden we niet!


Wandelvakanties
en trektochten beslaan een groot deel van onze activiteiten. Maar we hebben ook nog een prachtig gelegen wandelherberg in de Ardennen, verhuren huisjes voor de wandelaar, doen van alles op warme eilanden en organiseren wandelvakanties voor blinden & slechtzienden

20 jaar

In 2019 bestond Voettochten alweer 30 jaar. En dat hebben we gevierd met een paar honderd mensen. Op naar de 35 jaar!

Lopen
met Voettochten betekent: mooie routes, lekker eten, verrassende accommodaties op mooie plekken en verder: lopen aan de hand van door onszelf samengestelde routebeschrijvingen die vergezeld gaan van stafkaartjes waarop de route ingekleurd staat. Zo wordt lopen in grote groep vermeden en bepaal je zelf hoe lang je over het dagtraject doet. En lopen doe je altijd zonder bagage, die wordt voor je vervoerd.

Wij
werken met z’n vieren hard om het je naar de zin te maken. Door mooie gebieden te zoeken, eigen wandelingen uit te zetten, lekker te koken (daarvoor komen veel mensen telkens weer bij ons terug!)


Prachtig

gelegen huizen.

Zijn de uitvalsbasis van onze wandelvakanties met een vaste standplaats. Dit jaar o.a. een

Prachtig huis in het Kyltal in de Eifel.

Enthousiast
zijn en blijven we! Elk jaar nieuwe bestemmingen en nieuwe activiteiten. Nieuwe reizen naar o.a. Kaapverdië en Denemarken. En als het een beetje meezit uitbreiding van onze individuele wandelvakanties naar Kaap Verdië (bijzonder!)


Nieuwsgierig?
vraag dan eens uitgebreide reisinformatie op. Of kijk eens op deze site onder nieuwsbrief.

Onze DAF in Engeland .

over voettochten..