l wandelvakanties & trektochten   l contact   l over ons

Meer over Voettochten CONTACT wandelvakanties-2022 sto-garant corona-info wandeleiland Voettochten wandelvakanties & trektochten. Voettochten wandelvakanties & trektochten.


Op deze pagina antwoorden op de meest gestelde vragen. We zijn pas begonnen en vullen regelmatig aan.En mocht je vragen hebt over Voettochten zelf, klik dan hier


RUBRIEKEN (in alfabetische volgorde):


BOEKING REIS.

GROEPSREIS

VERZEKEREN

VLIEGEN

  

  


 VERZEKEREN
Is het mogelijk een reis- en/of annulerings-verzekering af te sluiten?

Geen probleem. Vink tijdens de boeking de desbetreffende hokjes aan en wij verzorgen de verzekering(en) Je krijgt hiervan een aparte nota per post.


Heeft het zin nog een annuleringsverzeke-ring af te sluiten als ik kortvoor vertrek boek?

Een annulerings-verzekering vergoedt niet alleen bij annulering, maar ook als de reis vanwege ziekte enz. afgebroken moet worden. De niet genoten vakantiedagen worden dan vergoed. Zie de voorwaarden.

BOEKING REIS.

Hoe weet  ik zeker dat mijn on-line boeking overkomt?

 Als je een boekingsformulier ingevuld hebt en de verzendknop ingedrukt hebt dan krijg je als je boekt vóór 17 uur nog dezelfde dag nog een bevestiging per mail. Bij boeken na 17 uur de volgende dag. Dit geldt niet voor het weekend bij

boeken op zaterdag of zondag volgt op maandag de bevestiging per mail. Ontvang je geen bevestiging stuur dan even een mail naar voettochten@yahoo.com

en geef daarin aan waar het om gaat.


Kan ik ook anders dan via internet boeken?

Bel even naar Laag Soeren: 064948506. Tussen 16 en 17 uur op werkdagen krijg je altijd iemand aan de telefoon. Lukt bellen tussen 16 en 17 uur niet spreek dan de voicemail in. Geef aan om welke reis het gaat + je naam. Van reizigers die al eerder met ons mee geweest zijn hebben we de gegevens. Schrijf je voor het eerst in dan bellen we je terug voor de uitgebreide gegevens. In beide gevallen krijg je een ingevuld aanmeldings-formulier thuisgestuurd via post of mail. Even aanvullen, zonodig corrigeren, ondertekenen en op de post. Je reis is geboekt.
 VLIEGEN

Met welke luchtvaartmaatschappij vlieg ik?

Afhankelijk van de bestemming wordt er met een lijndienst of charter gevlogen. Allemaal betrouwbare en bij de IATA aangesloten maatschappijen.


Hoe laat precies vertrekt mijn vliegtuig?

Wat zouden we het zelf fijn vinden dat net als bij de boot de vertrektijden gewoon bekend zijn. Maar dat is in de vliegwereld helaas anders. Als er gevlogen wordt met een lijndienst dan zijn de vliegtijden 8 dagen van tevoren bekend. Dat geldt ook voor chartervluchten.

Maar nu komt het: voor beide geldt: er kunnen altijd wijzigingen optreden door overmacht, uitvallen van een toestel of om andere redenen. Je kunt ons dan ook niet aanspreken op wijzigingen van vluchttijden.

GROEPSREIS

Omdat je met een groep bent moet je dan ook allemaal samen lopen?

Nee dat hoeft niet. Doordat er gelopen wordt aan de hand van een (door onszelf gemaakte) duidelijke route-beschrijvingen in begrijpbare taal, aangevuld met een routekaartje kan ieder op eigen houtje de route of wandeling lopen.`De groep deelt zich meestal op in kleinere groepen aan de hand van interesse, wandeltempo, en/of de hoeveelheid pauzes. Eigenlijk loop je individueel binnen de groep. Wel is het aan te raden niet helemaal alleen te lopen.

Veel gestelde vragen Let op! Deze pagina is pas een bescheiden opzetje van wat ie moet worden. Er wordt nog aan gesleuteld! Tips voor vragen die er nog niet bij staan? Mail even. Bedankt!