l wandelvakanties & trektochten   l contact   l over ons

Meer over Voettochten CONTACT wandelvakanties-2022 sto-garant corona-info wandeleiland Voettochten wandelvakanties & trektochten. Voettochten wandelvakanties & trektochten.


Wij proberen zoveel mogelijk groen te werken. Daarom:


Trein - ferry.

Tijdens onze reizen naar de Ardennen, Bornolm & Rügen, en Engeland maken we grotendeels gebruik van trein en veerboot, openbaar vervoer dus, en niet het vliegtuig. Scheelt veel CO2!


Vliegtuig.

Om naar de Canarische en Kaap Verdische eilanden en ook Turkije te gaan maken we gebruik van het vliegtuig. Reis over land en per boot neemt te veel tijd in verhouding tot de duur van de vakantie. Om CO2 uitstoot te compenseren nemen we deel aan Trees for travel.groen
Kantoor

Laptop, smartfoon, printer en zelfs het koffiezetapparaat zijn of ‘ opgeknapt oud’ of komen uit de refurbished winkel. Geen nieuwe spullen dus. Minder belastend voor het milieu en het werkt allemaal prima! Laatste aanschaf: laptop bij Daans Magazijn, prima refurbished laptops en gereviseerd door mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt. Sympathiek!
Maaltijden.

Tijdens veel reizen is de maaltijdverzorging in eigen beheer. We kopen zoveel mogelijk plaatselijk en vers in en waar mogelijk biologisch.


We planten bomen

Voor iedereen die met ons op reis gaat planten we met ingang van 2021 een boom. Maakt niet uit of je tijdens de reis met het vliegtuig, per trein of bus reist.