l wandelvakanties & trektochten   l contact   l over ons

Meer over Voettochten CONTACT wandelvakanties-2022 sto-garant corona-info wandeleiland Voettochten wandelvakanties & trektochten. Voettochten wandelvakanties & trektochten.





























19 t-m 24 december


Reisdata

Maximaal 20 personen

Deelnemers

trein

Vervoer

Maastricht

Opstapplaats

€ 415,- p.p. (ruime 3-p. kamer  met douche & toilet )

€ 515,- p.p. (2-p. kamer met douche & toilet)

€ 595,- p.p. (1-p. kamer met douche & toilet)


Euro

Vraag een uitgebreide reisbeschrijving aan

Reisinfo

Boek deze reis

Op reis

de Semois

Op de grens van Frankrijk & de Ardennen. Daar stroomt de Semois. Eén van de mooiste rivieren in de Ardennen. Met veel meanders, uitgesleten in de vele rotsformaties. De vallei van de Semois is adembenemend mooi en nog heerlijk rustig. Hellingbossen, kleine dorpen, prachtige vergezichten en veel rust. In het dal zelf nog verschillende tabaksschuren en een ‘vergeten’ tabaksveldje. Op 7 km. van de grens met Frankrijk en op 10 km. van het historische stadje Bouillon ligt het 64-huizendorpje Ucimont. Van daaruit gaan we deze 6 dagen de prachtige omgeving te voet verkennen.







De wandelingen.

Mooie, gedeeltelijk door onszelf uitgezette wandelingen in de omgeving van Ucimont en

door het stroomdal van de Semois en de aangrenzende beekdalen. Boven op het plateau een open landschap met veel vergezichten. En besloten en 'geheimzinniger' in het dalen van de vele beekjes in het stroomgebied van de grensrivier de Semois.


Er wordt per dag zo’n 3 tot 5 uur gelopen. Op drie dagen is er keuzemogelijkheid uit een lange of kortere route. Hoogteverschillen van 200 tot 400 meter in totaal per dag. Iedereen die graag wandelt kan aan deze wandelvakantie deelnemen. Er wordt gelopen aan de hand van routebeschrijvingen en ingekleurde stafkaartjes. Zo wordt het lopen in grote groep vermeden en kan iedereen zijn eigen tempo en rustpauzes bepalen.

6-daagse wandelvakantie vanuit een prachtig gelegen voormalig hotel.

Vallée de la semois

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. Je kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).

ardennen Omstreekst de kerst


Accommodatie.

Een prachtig huis (voormalig hotel) op een mooie plek, midden in het dorpje Ucimont met een uitgestrekte tuin, en terras is ons onderkomen tijdens deze wandelvakantie! Met binnen twee ruime zitkamers waarvan één met openhaard, eenruime eetzaal en verder alle comfort en veel sfeer.


Op de begane grond en de eerste verdieping een aantal een-. en twee- en driepersoons slaapkamers met goede bedden. Douche, bad en toilet bij de kamer.