l wandelvakanties & trektochten   l contact   l over ons

Meer over Voettochten CONTACT wandelvakanties-2022 sto-garant corona-info wandeleiland
Voettochten wandelvakanties & trektochten. Voettochten wandelvakanties & trektochten.


8 t/m 15 september

Reisdata

Maximaal 22 personen

Deelnemers

Trein - opstapplaats: Maastricht

Vervoer

Je kunt ook met eigen vervoer komen, dan

€ 25,- korting p.p.

Handig om te weten

Blinden & slechtzienden

 € 845,- p.p.

Begeleiders € 235,- p.p.

Euro

Vraag een uitgebreide reisbeschrijving aan

Folder

Boek deze reis

Op reis

Waar de Salm en de Amblève samenkomen.

Daar ligt het stadje Trois Ponts (letterlijk: "drie bruggen") Het ligt in de Belgische Ardennen in een prachtig dal waar de Salm & de Amblève samenkomen. Beide dalen zijn adembenemend mooi en nog heerlijk rustig. Hellingbossen, kleine dorpen, prachtige vergezichten en veel rust. Dit is de plek van waaruit we deze 8 dagen de prachtige omgeving te voet gaan verkennen.De wandelingen.

Tijdens deze wandelvakantie lopen we in glooiend en heuvelachtig terrein terrein over goed begaanbare paden. Bij minder goed weer minder begaanbaar! We doorkruisen de dalen van de Salm en de Amblève en de beken die erop uitkomen. maar vergeten ook het aangrenzende plateau met open bosgebied niet. Elke dag keuze uit een lange en kortere route. Een dag niet lopen? Kan ook!! Onze 9-persoons bus gaat ook mee en zorgt voor aanvullend vervoer. En tijdens de wandeling is er altijd wel een terrasje of cafeetje, of gewoon picknicken in de wei!


Midden in de week, op de ‘vrije’ dag gaan we met de bus naar het stadje Malmedy, een gezellig en authentiek stadje op de plek waar de Warchenne uitmondt in de Warche. Even rondneuzen op de plaatselijke markt, een bezoek aan het kathedraal, een bezoek aan het Ardennenmuseum, een wandeling langs de rivier of even uitblazen op een terrasje onder het genot van een plaatselijk gebrouwen biertje.

8-daagse wandelvakantie

voor blinden en slechtzienden.

Belgische Ardennen Trois ponts -het dal van de Salm

Accommodatie

Op een mooie plek, buiten het stadje tegen de helling ligt een voormalige hotel. Met een uitgestrekte tuin, en een terras waar het bij mooi weer lekker zitten is. Met met binnen alle comfort en veel sfeer. Op de begane grond een smaakvol ingerichte grote en gezellige zitruimte met lekkere luie stoelen en zitbanken. Verder is er ook een grote eetruimte. We zitten niet voor niets in een voormalig hotel!


Op de de eerste verdieping een aantal een- en tweepersoons slaapkamers met goede bedden. Douche, bad en toilet bij de kamer, dus voor privégebruik.


Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. Je kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).

Mee als begeleider?

Lees dan eerst even deze info